Mi újság?

Újdonságok, hasznos tudnivalók az Infotéka ügyviteli szoftverekkel kapcsolatban

 1. Telefonos elérhetőségünk az alábbiak szerint változott:
  Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 16:00
  Péntek: 9:00 - 14:30
  Szombat - Vasárnap: Zárva
 2. infotéka Bér.NET - Szeretné könnyedén és hatékonyan számfejteni átalányadózó ügyfeleit? A megoldás az infotéka Bér.NET-el kezdődik! A legújabb jogszabályok és előírások szerint, az infotéka Bér.NET segítségével egyszerűen és gyorsan állíthatja át Ügyfeleit az átalányadózásra, és így Ők élvezhetik annak előnyeit. Az átalányadózás előtti jogviszony lezárásától, az új jogviszony nyitásáig minden részletre kiterjedő útmutatást biztosítunk. A jogviszony minőségének változása esetén sem kell aggódnia, hiszen egyszerűen és könnyedén módosíthatja a vállalkozó jogviszonyát az Dolgozók/Alkalmazás mód pontban. Az infotéka Bér.NET mindent megtesz annak érdekében, hogy az adózás és járulékszámítás a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. A Törzsadatok/Cégadatok/Adózás módja menüpontban egyszerűen állíthatja be az átalányadózást, majd negyedévente egyszer kell csak számfejtenie. Ne habozzon, válassza az infotéka Bér.NET-et, és adja meg az átalányadózás előnyeit ügyfeleinek!
 3. infotéka Kontír.NET - Örömmel jelentjük, hogy elérhetővé vált a pénztárgépek naplóállományainak lekérdezése, amely lehetővé teszi a pénztárgépek listájának és forgalmának letöltését és könyvelését. Érdemes rendszeresen elvégezni a letöltést, mivel a NAV a pénztárgépek naplóállományainak letöltéséhez csak a megelőző 14 nap adatait teszi elérhetővé, Várjuk visszajelzéseiket a működéssel kapcsolatban. A funkció használatára azoknak a felhasználóknak van jogosultsága, akik rendelkeznek a banki export fájl feldolgozása bővítményhez előfizetéssel. Az ehhez szükséges díjbekérőt a Műveletek / Bővítmények „Banki export fájl feldolgozása” indításával kérheti.
 4. Hasznos kiegészítők szoftvereinkhez - Fedezze fel kiegészítő alkalmazásainkat, melyek még könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tesznek lehetővé.
 5. infotéka Kalmár.NET - Az Ön vállalkozásának is fontos, hogy lépést tartson a NAV elvárásaival. Legyen felkészült a NAV Online adatszolgáltatás változásaira. Válasszon minket, és mi biztosítjuk, hogy számlázási rendszere mindig meg fog felelni a NAV változó adatküldési elvárásainak!
 6. infotéka Napló.NET - Szoftverünk bővült egy új funkcióval, ami lehetővé teszi a vevő-szállító kiegyenlítés egyszerűbb kezelését. A funkció segítségével a rendezetlen vevő és szállító tételek közül könnyen kiválaszthatóak azok a tételek, amelyek banki kiegyenlítése már megtörtént a kivonat alapján. Ezáltal a számlák rendezése is gyorsabb és pontosabb lesz.

Címünk

Infotéka Software Kft.
2000 Szentendre,
Nefelejcs utca 4/B.Értékesítés

Telefon: +36 1 452 1050
Mail: info@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

infotéka WEBBÓN


NOD32 Antivírus