Mi újság?

Újdonságok, hasznos tudnivalók az Infotéka ügyviteli szoftverekkel kapcsolatban

 1. Telefonos elérhetőségünk az alábbiak szerint változott:
  Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 16:00
  Péntek: 9:00 - 14:30
  Szombat - Vasárnap: Zárva
 2. infotéka Bér.NET - A Paraméterezések menüpontban rögzíthetők Munkaidő beosztás sablonok. Ezek a sablonok azt a célt szolgálják, hogy ha a cégnél dolgozók egyenlőtlen munkaidő beosztásban dolgoznak (de nem munkaidőkeretben!), akkor rögzíthető annyi ilyen sablon, ahány féle beosztás van az adott cégnél.
 3. infotéka Kontír.NET - Örömmel jelentjük, hogy elérhetővé vált a pénztárgépek naplóállományainak lekérdezése, amely lehetővé teszi a pénztárgépek listájának és forgalmának letöltését és könyvelését. Érdemes rendszeresen elvégezni a letöltést, mivel a NAV a pénztárgépek naplóállományainak letöltéséhez csak a megelőző 14 nap adatait teszi elérhetővé, Várjuk visszajelzéseiket a működéssel kapcsolatban. A funkció használatára azoknak a felhasználóknak van jogosultsága, akik rendelkeznek a banki export fájl feldolgozása bővítményhez előfizetéssel. Az ehhez szükséges díjbekérőt a Műveletek / Bővítmények „Banki export fájl feldolgozása” indításával kérheti.
 4. Hasznos kiegészítők szoftvereinkhez - Fedezze fel kiegészítő alkalmazásainkat, melyek még könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tesznek lehetővé.
 5. infotéka Kalmár.NET - Az Ön vállalkozásának is fontos, hogy lépést tartson a NAV elvárásaival. Legyen felkészült a NAV Online adatszolgáltatás változásaira. Válasszon minket, és mi biztosítjuk, hogy számlázási rendszere mindig meg fog felelni a NAV változó adatküldési elvárásainak!
 6. infotéka Napló.NET - Szoftverünk bővült egy új funkcióval, ami lehetővé teszi a vevő-szállító kiegyenlítés egyszerűbb kezelését. A funkció segítségével a rendezetlen vevő és szállító tételek közül könnyen kiválaszthatóak azok a tételek, amelyek banki kiegyenlítése már megtörtént a kivonat alapján. Ezáltal a számlák rendezése is gyorsabb és pontosabb lesz.

Címünk

Infotéka Software Kft.
2000 Szentendre,
Nefelejcs utca 4/B.Értékesítés

Telefon: +36 1 452 1050
Mail: info@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

infotéka WEBBÓN


NOD32 Antivírus