Broadcast – Webcast

Internet mindenhol

A hazai piacon egyedülálló módon, cégünk valóban képes mindenütt minőségi internetet biztosítani, különösebb előkészületek nélkül. A mobilhálózattal fedett területeken 3G/4G-s rendszerekre kapcsolódó megoldásaink folyamatos, megbízható jelet adnak, így azonnali és szaggatásmentes élő videóátjátszás alapját képezik. Arra az esetre azonban, ha a hálózatok telítettek, vagy épp hozzáférhetetlenek lennének, az Infotéka műholdas internetet is kínál: a saját fejlesztésű itBroadcast közvetítő egységek professzionális KA-sávos műholddal kommunikálnak. 

Helyszíni élő műsorszóráshoz segítségünkkel nincs szükség egy-kétfős stábnál nagyobbra. Eszközeink szállításához és kezeléséhez elegendő csupán egyetlen ember, hiszen 3G/4G-s termékeink elférnek egy kisebb táskában, míg mozgó antennás csomagunk sem nagyobb egyetlen koffernél. Használatuk módja könnyen elsajátítható, a részletes felhasználói dokumentációnak, s cégünk támogatással foglalkozó kollégáinak köszönhetően szinte percek alatt rutinná válhat.

Az élő videóközvetítéshez szükséges eszközök bel- és külföldön egyaránt jól működnek, s a közvetítő kocsik vásárlási és fenntartási költségének csupán töredékéért beszerezhetők. A vásárláson túlmenően lehetőség van a forintalapú bérlésre, továbbá tartós bérleti konstrukciók is elérhetők. Mindezen túlmenően, 3G/4G-s megoldások esetén, a gyártó jóvoltából kamatmentes forintalapú hitel keretében részletfizetési megállapodás is köthető.

Mobil 3G/4G rendszerek

Városi, mégis fix internetmentes környezetben ideális megoldás a szélessávú 3G/4G-s hálózatok nyújtotta lehetőségek kihasználása. Eszközeinkkel ez teljes mértékben kivitelezhető, az eredmény pedig azonnal élvezhető.

Műholdas megoldások

A civilizációtól elzárt, illetve mobilhálózati lefedettség alól kieső területekről történő videós közvetítéshez tökéletes a mozgó antennás opció. A tányér segítségével a KA-sávos műhold hamar befogható, az adás megkezdhető.

Mobil 3G/4G rendszerek

Hat érv a LiveU élő közvetítési technika használata mellett

1

Végtelen professzionalizmus

A LiveU átjátszó egységei HD és SD minőségű képtovábbításra egyaránt alkalmasak. A beépített SIM kártyákon keresztül egyszerre kommunikálnak az elérhető mobil hálózatokon, WiFi és akár műholdas csatornákon is. Egyetlen helyszín sem marad elérhetetlen többé!

2

Nagyfokú mobilitás

Típustól függően a LiveU termékek elférnek egy kisebb méretű táskában. Míg az LU60 hordozásához elegendő egy hátizsák, addig az LU40i már övtáskában lapul. Nincs szükség többé cipekedésre: az egészség megőrzése érdekében, a stáb tagjainak egyéb programokat kell beépíteni edzéstervükbe.

3

Könnyű kezelhetőség

Az LU egységek irányítása nem igényel különösebb hozzáértést: az előlapon elhelyezett érintőképernyő használata mindenki számára áttekinthető. A működés folyamata könnyen szabályozható, a beépített IFB funkciónak köszönhetően a helyszíni stáb pedig játszva instruálható.

4

Alacsony személyzeti költség

A LiveU eszközök élő videójele a bejelentkezési helyszíntől távoli stúdióban is keverhető, így nincs szükség nagy létszámú személyzetre vagy műholdas kapcsolattal felszerelt közvetítőautóra. Elég az operatőr mellé egy riportert biztosítani, s a tudósítás máris kivitelezhető.

5

Korlátlan kompatibilitás

Az eszközök bármilyen SDI, Firewire / iLink csatolóval ellátott kamera képét képesek fogadni. A központi szerver több egységgel is kapcsolatban áll, a sugárzott jel pedig azonnal műsorba vagy weboldalba fűzhető. Gondolta volna, hogy akár a Facebookon is élő tévéadást hozhat létre?

6

Megfizethető minőség

Minden LiveU terméket lehetősége van forintalapon bérelni, megvásárolni, vagy a gyártó jóvoltából kamatmentes hitel keretén belül részletekben kifizetni. A vásárlás előtt természetesen adott az ingyenes termékteszt lehetősége is. Mire vár még? Akár holnap kipróbálhatja!

Műhold megoldások

Hat érv az itBroadcast műholdas közvetítési technika használata mellett

1

Adás bárhonnan

A 3G/4G hálózatokra épülő broadcast szolgáltatások között hiánypótlónak számít a mozgó antennás megoldás, aminek segítségével olyan civilizációtól elvágott területeken is lehetővé válik a közvetítés, ahonnan az korábban elképzelhetetlen volt.

2

Robosztus kivitel

A szállíthatóság érdekében a szett nagyobb elemei szétszerelhetők. Az antennatányértól eltekintve, ezek mind egy robosztus PELI táskában kapnak helyet. A puha szivaccsal bélelt táska kialakítása hasonló az itBroadcast kofferéhez, tartalmukat egyformán védik.

3

Könnyű kezelhetőség

Helyszínre érkezéskor az eszközök könnyedén összeszerelhetők, a műhold pedig percek alatt befogható. Az itBroadcast egység irányítása hamar rutinná válhat: a Windows-zal működő, beépített tablet használata senki számára nem jelenthet gondot.

4

Élő segítségnyújtás

Kollégáink a hét minden napján készen állnak arra, hogy online chat-en és webkonferencián keresztül, a távolból is segítsék Önt a helyes termékhasználatban. Legyen technikai, vagy gyakorlati jellegű kérdése, munkatársunk megválaszolja.

5

Hazai gyártmány

Az itBroadcast fejlesztések több hazai cég együttműködésének eredményeként jöttek létre. A termékek magas színvonalának köszönhetően a szakma nemzetközi szinten is befogadta az újításokat, így az eszközök mára már több kontinensen is megtalálhatók.

6

Dokumentáció pontról pontra

a háttértámogatáson túlmenően, szakszerű írásos anyagok érhetők el magyarul és angolul, mind az interneten, mind nyomtatott formában. Míg a webes ablakfoglaló rendszer használatával felhasználói kézikönyv, addig az antenna felállításával videó is foglalkozik.

Címünk

Infotéka Software Kft.
2000 Szentendre,
Nefelejcs utca 4/B.Értékesítés

Telefon: +36 1 452 1050
Mail: info@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

Hivatkozások

Infotéka klubtagság
Szoftverkövetés
Szoftverbérlés
Adatvédelem
Tájékoztató elállási jogról

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 1 452 1051 
Mail: support@infoteka.hu
Fax: +36 1 452 1054

infotéka WEBBÓN


NOD32 Antivírus